Om mig

Jag är en entusiastisk amatörfotograf, som älskar blommor och växtlighet i alla former. Med min kamera år jag ofta på promenad i skog, mark och trädgård. Jag bodde i ett litet samhälle i Lappland, där jag hade tillgång till oändliga möjligheter att fotografera i naturen.

I juni 2010 flyttade jag till Östersundstrakten och upplever här en litet annorlunda natur och växtlighet. Utbudet är större och frodigare och sommarsäsongen är litet längre än i Lappland. Fotona i början på sommaren 2010 och framåt är från min nya hembygd.

Jag gör inga anspråk på att ta perfekta foton, men jag gör så gott jag kan. Sommaren 2009 är min första sommar med kameran och jag kan ännu inte använda kameran på bästa sätt utan jag övar mig fram. Ibland blir det fina foton, ibland inte alls. Med tiden blir fotona förhoppningsvis bättre, men perfekta, nej, troligen inte.

Jag försöker visa hur blommorna ser ut så gott jag kan. Blommorna ute i naturen är små underverk man ofta bara kliver över och inte lägger märke till. För mig är blommor en stor hobby. Inte att plocka dom utan att lära mig om dom och dokumentera dessa små underverk.

Jag har nu (december 2010) lagt till en möjlighet till att lägga till en bild i sidopanelen, där jag kommer att lägga in foton från mitt liv. Jag kommer att lägga in foton från bl a Lappland även om jag inte bor där längre. Men Lappland är otroligt vackert med sin växtlighet och sina vidder och jag är hopplöst förälskad i Lappland, främst Arjeplog, med allt som därtill hör. Jag kommer även att lägga in foton från mitt dagliga liv, även om blommor av alla slag är min största hobby tillsammans med kameran.

Annonser

7 svar to “Om mig”

 1. Vad är ej underverk i NaturRen ❓

 2. Tack för att jag fick hitta hit också! Här är alldeles underbart att vara! 🙂

  • Hej, Nora!
   Kul att höra av dig igen! Det är så kul med nya bloggkontakter!

   Jag upptäckte dock ett problem. Det står att jag är inloggad som Ingegerd och klickar man på namnet hamnar man på min andra blogg, Kids and Orchids, där jag heter Orchid.

   Jag skulle ju vilja att man hamnade direkt till Vilda och Tama Blommor i stället, för det är ju där jag har mina blomkontakter. Får se om jag kan lösa det på något vis? Fast nu har du ju hittat hit. Jätteroligt!

 3. hej

  hittade dig via Zebbes sida då jag är god vän med familjen. Mycket vackert från vår härliga natur hittade jag här 🙂

 4. Hej
  Vilka vackra bilder du tar! Jag undrar om du kan kontakta mig angående dina bilder? Jag skulle hemskt gärna låna en eller två till mitt examensarbete!

  Vänliga hälsningar Hanna

  • Hej, Hanna!
   Berätta gärna vad du har för examensarbete! Jag är litet nyfiken. På bloggen finns det en del foton, men jag har även foton på Flickr, se högra kolumnen på bloggen.
   Ge mig gärna din e-mailadress samtidigt!
   Ha det så gott!
   Ingegerd

 5. Takk for koselig kommentar!
  Jeg ser at kommentaren min på ditt siste innlegg ikke har kommet inn.
  Jeg prøver igjen her.
  Har beundret dine vill orkideér. Det er noen her på østlandet også. Håper å komme over noen på min tur en dag.
  Ha en fin ny uke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: