Galleri – Mina favoritorkidéer

Jag har några orkidéer, som jag är extra förtjust i. Dom står i kruka eller hänger i ampel i köksfönstret för att jag ska hålla litet mera koll på dom och se hur dom mår litet oftare än mina andra. Favoritorkidéerna har små blommor, några blommor är väldigt små. Dom är också ganska blomvilliga och blommar gärna om, ibland flera gånger om året.

Den största orkidén här är ca 3,5 cm mellan vingspetsarna och den minsta är bara 2 cm (den tredje uppifrån, en starkt rosa Dendrobium kingianum). Alla är lättskötta, men eftersom dom har litet tunna rötter så behöver dom vattnas litet oftare än orkidéer med grövre rötter.

Jag skulle vilja lägga in text i galleriet också, men så långt sträcker sig inte mina kunskaper om gallerier och WordPress. Jag ska göra en provsida någonstans och komma igen med text senare.

Annonser

2 svar to “Galleri – Mina favoritorkidéer”

  1. Vilket härligt galleri du gjort här! Läckra orkidéer. Det var så länge sen jag gjorde ett galleri så jag minns inte hur man fick dit texten, men det går att skriva där också. Det kommer du säkert på när du gör en provsida.
    Ha en skön helg!

    • Tack, Ulla! Jag har funderat i eftermiddag och jag tror jag vet hur jag ska göra! Kruxet är att jag nog kommer att förlora kommentarerna! Jag ska göra en provsida och lägga in den i stället när jag är nöjd!
      Ha det så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: