Våren är här!


En fluga på väggenDet är ljuvligt när våren äntligen är litet mera påtaglig! Ja, det kommer nån snöflinga ibland, men mest lyser solen och det är några plusgrader. Jag och Lovis är mycket på balkongen. Hon älskar att vara där. Balkongdörren står på glänt när vädret är hyfsat och hon kan gå ut och in som hon behagar. På översta bilden har hon upptäckt en stor fluga på väggen.

VilopausJag tror att hon älskar friheten att kunna gå ut som hon vill. Hon får ”kattfnatt” (lyckoendorfiner?) och springer mellan sovrummet i ena änden av bostaden och ut på balkongen och så in igen. Håller hon på några gånger så tar hon en paus för en stunds ”shut-eye”!

Vill inte gå inNär det är som allra skönast är det svårt att få in henne, men att ligga där ute och slumra är tydligen toppen. I förlängningen blir det rätt så kyligt inomhus så till slut måste jag ta in henne för att bevara värmen på insidan.

Jag har varit till Rusta för att skaffa några fler dynor till Lovis. Nu är vi beredda där den riktiga värmen kommer. Jag tror att vi båda ser fram emot den.

Min IBS kan jag hålla i schack med LCHF-mat. Iberogast har jag inte tagit på ett tag och klarar mig hyfsat ändå. Jag är inte så svullen längre och mår allt bättre. Har ni IBS så kan ni väl ändå testa LCHF en tid för att själva avgöra. Det kan ju bli en riktigt trevlig överraskning.

Ni tar väl vara på solen och ljuset? Ut i naturen! Ha det så gott!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 04 april 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: