Lovis berättar, del 3!


AvslappnadHej igen! Nu har jag bott hos min människa i mer än en vecka! Vi har det jättemysigt tillsammans! Här är lugnt och skönt och jag får hur mycket mys som helst! Klappar och smekningar kan man ju bara inte få för mycket av och jag njuter! När jag kom hem från katthemmet luktade jag inte så gott! Det luktade liksom litet kattlåda om mig och det ville min människa fixa! Finns det något mysigare än snosa en katt i nacken och det doftar ren, go katt? Min människa tog en ren handduk, som jag fick ligga på och jag putsade mig och putsade mig och jag kände mig som en ny katt! Min människa har en hårborste hon inte använder längre! Den hämtade hon och började försiktigt dra den över ryggen på mig! Å, du milde så skönt det var! Jag snurrade, jag kråmade mig och nästan slog knut på mig så skönt var det! 🙂 Det blev en väldig massa hår i borsten! Då började jag putsa mig ännu mer för nu började jag känna mig i rätt bra form! Häromdagen kom borsten fram igen! Jag låg i soffan bredvid min människa och när jag såg borsten la jag mig direkt på rygg med magen i vädret! Nu drog hon borsten försiktigt över magen, jag blundade och spann. Alltså finns det nåt skönare?! Min människa är så glad att jag gillar borsten och min päls har liksom blivit lenare och mjukare! Ja, det var ju inget fel innan heller, men nu känner jag mig ännu vackrare! 🙂

MatplatsenOm ni visste vilken god mat hon serverar, min människa! Jag är en hungrig katt, som kanske inte ätit riktigt ordentligt tidigare! Nu äter jag i lugn och ro, går ifrån en stund och återvänder till maten! Jag får kattmat på morgonen, litet kokt lax eller kyckling eller några räkstjärtar mitt på dagen och så kattmat på kvällen igen! Det känns som om jag kan äta nästan hur mycket som helst, men min människa har lovat se upp så jag inte blir en tjock katt, bara precis lagom!

Det känns som om jag trivs här! Det är lugnt och skönt! Jag får vila hur mycket jag vill, men ibland får jag tokfnatt en stund och far runt så mattorna flyttar på sig! Men jag är en försynt liten katt, jag jamar försiktigt, ibland knorrar jag litet och min människa svarar! Jag tycker det är jätteskönt här med en massa lugn och ro! Till och med nätterna är lugna och sköna! Jag har liksom inte behov av att fara runt! Men jag vill ha upp min människa på morgonen, så jag hoppas upp i hennes säng och sätter fart på henne! Då får jag mat och hon tar första kaffekoppen!

Häromdagen när min människa var på katthemmet och städade blev det väldigt tomt här hemma. I flera timmar! När hon kom hem igen var jag ovanligt kelig, ville ha massor! Och jag nästan studsade runt av glädje, jag blev litet fnattig när hon kom hem igen! Och tänk, jag gillar henne massor!

Hej så länge! Jag hör av mig igen! Mjau till er alla! 🙂

 

Annonser

~ av Ingegerd på 01 november 2013.

2 svar to “Lovis berättar, del 3!”

  1. Haha åh vad mysigt ni verkar ha det. ♥

    • Ja, Monica, det är mysigare än jag trodde! Och jag tar det som en mysig uppgift att göra henne till en katt som trivs och har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: