Allt OK igen!


SolnedgångSolnedgång över Storsjön

Solnedgångarna kan jag inta från balkongen så här års! Och solnedgångarna kan vara magiskt vackra! Det är ett kort ögonblick som en solnedgång är som allra vackrast och då måste man passa på. Alldeles strax därefter sänker sig skymningen!

Min nya orkidé

Idag ringde blomsteraffären och talade om att jag hade blommor att vänta! Jag? Inte då? Jag fyller inte år, har inget speciellt att fira och det är bara en vanlig måndag! Jo, blommorna kom från en gullig mamma jag är vän med på Facebook och jag är glad ända in i hjärtat! Varför fick jag den vackra orkidén då? Kanske var det för att jag skickat några saker till den familjen, som jag inte längre behövde! Tänk vilken guldkant det blev på en vanlig måndageftermiddag! 🙂

Kommer ni ihåg att jag blev av med pengar via mitt PayPal-konto? Litet drygt 5.500 kronor? Det har rett ut sig helt och hållet!  😀 Jag har fått god hjälp från flera håll och alla pengar är tillbaka hos mig igen! Kanske har jag haft tur! Alla får inte tillbaka sina olovligt använda slantar! Jag fick dock höra via PayPal att polisen bryr sig inte om detta överhuvud taget och därför har jag heller inte gjort någon polisanmälan! Varför ska jag sitta och knåpa ihop en polisanmälan på en blankett på internet med tusen uppgifter och ingen bryr sig! Jag förmodar att jag numera tillhör mörkertalen i sammanhanget!

Min IBS är numera hanterbar även om jag har ont emellanåt! Så länge jag äter LCHF-kost så är livet litet lättare att leva och jag törs ta litet större svängar när jag ger mig ut! Helt underbart!

Jag funderar på att skaffa en liten kattvän, men vet inte något om katter, så jag ska börja som volontär på ett katthem så länge! Och då träffar jag litet folk samtidigt! Jag får lära mig att sköta om katter, kan fråga om allt och gosa med små pälsklingar under tiden! Så får vi se hur det blir med egen kattvän framöver!

Ha en riktigt skön höst allihop!

Annonser

~ av Ingegerd på 07 oktober 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: