Fler…


Tre lewisior

Det har varit litet dåligt med inlägg på bloggen senaste veckan! Sommaren kom äntligen hit med sol, värme och bara lätt bris!  Jag har njutit otroligt och inte suttit vid datorn särskilt mycket!

Häromdagen var jag tillbaka till min handelsträdgård och hittade fler lewisior! Vilken lycka! Det blev tre stycken till, bl a en vit, som jag aldrig lyckats se tidigare! Nu är den min! Alla mina fem lewisior är omplanterade i litet större krukor och står på balkongen och blommar så väldigt just nu!

Mina lewisiorMina fem lewisior

Alla mina lewisiablommor är litet olika! Dom två jag köpte först är större och kraftigare och mer öppna blommor (dom två rosa överst på bilden), medan dom andra är litet tunnare och spädare och blommorna öppnar sig inte riktigt lika mycket! Lewisiorna övervintrar inte på balkongen (jag har provat tidigare) så jag ska försöka se om jag klarar dom inne under vintern! Annars blir det nya nästa vår! 🙂

Dottern med familj är hemma igen efter att ha haft semester på annan ort några veckor! Barnbarnen har varit hos mig i skift under dom senaste dagarna! Det är så skönt att bli omkramad och uppskattad av dom! Det är ju så kul att dom trivs att vara hos mig och få egen tid utan syskonen!

Vi fick åska och regn ikväll, men det blev inte så mycket som det talats om. Ja, det mullrade och kom en skur, men det varade inte så länge! Söder över i landet har det varit betydligt besvärligare!

Även om det är varmt och nästan kvalmigt så älskar jag sommaren! Det ska vara varmt och skönt, det kan liksom inte bli nog skönt! Sommaren är så kort och jag vill minnas svettiga dagar i vinter!

Ha det så gott i värmen!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 27 juli 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: