Strömavbrott!


TeveronikaTeveronika

Igår var det gråväder hela dagen! Ja, någon enstaka solstrimma orkade igenom molnen framåt eftermiddagen, sen blev det mulet igen! I gråvädret hade vi strömavbrott en timme från ca 11.30 och framåt. Inte ens telefonen gick, så ej heller datorn. Inte kunde jag laga mat, omöjligt! Jag tänkte diska undan och göra fint i köket, men varmvattnet tog slut efter en kort stund. Läslampan gick inte att tända, kunde inte läsa! Vad gör man då! Jo, man hyllar kameran, som har kräm kvar i batteriet och fotar i stället. Det skulle ha varit värre om kamerans batteri inte gick att ladda! Mat och disk kan alltid vänta! 🙂

VallörtVallört

Vallörten blommar på köksbordet. Vallörten växer i stora bestånd här omkring och lyser riktigt blått på långt håll översållad med små blåa klockor med en vit kläpp! Eftersom det alltid blåser runt Storsjön brukar jag fuska och ta in blommor när jag ska fota. Jag gillar inte det, men i blåsten har jag inget val om det överhuvud taget ska bli några foton! Helst tar jag ju foton direkt i naturen, men det måste vara vindstilla!

Närbild på den rosa lewisianLewisia

Perfekt profilI profil

Mina lewisior är ju helt underbara! Dom har massor med små perfekta detaljer inne i blommorna jämt fördelade som i en krona! Det är lätt att skaffa sig ryggont när man står böjd över kamera på stativ och fotar och fotar och fotar bara för att det är så roligt!

Idag har vi växlande molnighet, litet blåsigt och hyfsat skönt! Inte den där riktigt goa sommarvärmen, men man kan ta med en kofta i fall att… Hade ju tänkt att sola utomhus någonstans vid vattnet, men riktigt så varmt är det inte!

Jag älskar dom ljusa sommarnätterna i Norrland! Dagsljus vid midnatt är sååå magiskt! Love it! Man vill inte missa någonting, framför allt inte sova just då! Vill inte ens tänka på att det just vänt mot mörkare tider igen! Näe, usch, ut och passa på, vet ja! 🙂

 

 

Annonser

~ av Ingegerd på 23 juni 2013.

2 svar to “Strömavbrott!”

  1. Superfina bilder! Kram A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: