Kamerahuset kom idag!


Min doftpelargon

Jag just fått mitt nya kamerahus! Det känns sååå bra! Tänk så konstigt det är att man nästan blir knäpp av att inte ha en fungerande kamera! Nu är det över! Måtte denna kamera hålla mer än fyra år!

Överblommad

Kameran känns litet annorlunda. Den är mer avancerad! Och den har en utvikbar screen. Hoppas bara att jag går i land med det att lära mig nya kameran. Manualen är jättetjock, så det får bli kvällslektyr en tid framöver. Jag brukar läsa manualer. Även om jag inte begriper just vad jag läser, så har jag det i bakhuvudet och kan gå tillbaka till manualen och läsa på nytt. Och så är det en väldig massa övning som fordras!

Här blåser det ordentligt. Blommorna på balkongen blåser ikull. Detta väder ska hålla i sig i morgon också. Det får bli litet ”inre tjänst” till blåsten har gett sig.

Ha det så gott!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 05 september 2012.

2 svar to “Kamerahuset kom idag!”

  1. Oh vad kul!!! Hoppas du blir nöjd, men det blir du säkert! ja det blåser järnet just nu, inte klokt. Man väntar sig nästan se saker och ting komma flygande!

    • Ja, jag tror det blir bra! Det gör litet ont att en kamera inte orkar längre än fyra år! Måtte denna hålla litet längre annars blir det väldigt dyrt i längden. Men det är ju sååå roligt! Jo, jag är nöjd! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: