Mer övning


Detalj av kronblad

Större delen av dagen igår ägnade jag åt att fortsätta med makrofotografering även om det inte blir samma effekt på en orkidé, som har mycket större blomma. Men övning ger färdighet och tränar absolut tålamodet!

Närbilden av ”svalget” ger en mycket bättre bild av hur orkidén ser ut inuti!

Närbild av ”läppen”!

Så här ser hela blomman ut!

Denna orkidé köpte jag för en tid sedan när jag var iväg för att kolla läget på Sörvalla Handelsträdgård. Det stod några orkidéer på undantag en bit ifrån dom andra blommorna. Det var ”rea” på dom. Jag såg en som var rätt ovanlig i både färg och mönster och kunde naturligtvis inte låta bli. Den fick följa med mig hem och blommar sååå fint!

Idag är regnet tillbaka. Det är grått och trist ute och faktiskt litet svalare. Sommaren kanske är slut nu, vad vet jag! Jag hoppas ändå på några dagar fint väder till. Jag ska på Bilprovningen med Pärlan. Därefter ska jag pyssla om mitt hem litet grann och vattna mina andra orkidéer.

Ikväll kommer M-a och M-s hem med bussen från Arjeplog. Dom har haft det underbart där uppe med sina vänner och har säkert många mysiga minnen med sig hem. Lille M-x har sagt att han saknar dom, det är alldeles för lugnt hemma!

Hoppas ni alla har sol och varmt där ni är!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 20 augusti 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: