Blås den här!


Grabbarna var här igår! När dom kom hade dom plockat blommor åt mig! Jo, dom vet att jag blir så glad för deras små buketter! M-s sa att jag själv skulle blåsa den här vackra fröställningen, ungefär som en fd maskros. Men, näe, inte vill jag blåsa den utan att först fotografera den. Jag tycker den är så vacker!

Fröställningen är efter en ängshaverrot, som påminner om en stor fibbla. Dom växer i mängder här, men i blåsten är dom inte så lätta att fota precis. Detaljerna är ju så vackra att man bara inte kan missa denna skönhet!

Då tar jag tacksamt emot fröställningen och sätter i en liten vas och vips! så är den ett ”projekt”! Jag har experimenterat med kameran idag. Vädret har varit mulet och jag har bara handlat litet mat och så blev jag inne resten av dagen med gott om tid för kameralek.

TV-kvällen är inte särskilt intressant så jag har fotat hela kvällen. Jag och dotter H har pyttesmå vaser (ca 1 dm höga) som vi sätter någon enstaka blomma i och är fullt nöjda och glada och tycker det är så vackert. Jag har flera små vaser på köksbordet med både det ena och det andra i och kameran har jobbat ordentligt idag. Jag ska ha batteriet på laddning i natt.

Som sagt var det mulet idag igen efter att vi haft två dagar i sträck med kalasfint sommarväder! Helt underbart! Och så skönt det känns i själen med både sol och värme! Man nästan glömmer det mellan varven! Solbrännan i år är inget att skryta med!

I morgon jobbar jag vidare med kameran och mina små vaser med blommor i!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 11 augusti 2012.

4 svar to “Blås den här!”

 1. Det är bra att få tid över till experiment ibland. De är ju så vackra även de vissna blommorna. Mycket man inte sett innan har helt plötsligt börjat synas sedan man började handskas ”vårdslöst” med kameran;-)
  Kul är det. Och fina närbilder har du fått till!
  Kram.

  • Tack, Monica! Det har inte blivit så mycket fotande i sommar, mest på grund av vädret, men nu känns det litet roligt igen! Jag ska fota mer senare idag, men först kommer lille Max en stund!
   Kram!

 2. Så vackert fotat. Blommor är vackra i alla stadier, både före och efter blomning.

  Tack för din snälla kommentar hos mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: