God fortsättning till er alla!


Min julafton har varit helt underbar! Vädret var lagom kallt, solen lyste en liten stund och jag har varit hos ivriga barnbarn och njutit! Jag fick julklappar i år också!

Jag fick ett lampa i form av ett körsbärsträd till mitt lila sovrum! Lamporna är i form av små blommor och lyser lila ikapp med överkast och kuddar! Gissa om jag gillar lila!

Jag fick också ett litet set med Weleda-produkter, där en del av summan går till Childhood! Helt underbart! Det finns så många barn som behöver hjälp! Denna julklapp blir lika skön för kroppen som för själen! Mysigt!

En liten knatte har pysslat med luffarslöjd i skolan och gjort ett hjärta till mormor! Det är ju nästan så man får tårar i ögonen!

En annan hade stöpt ljus i skolan och jag fick ett av dom! Jag som älskar ljus!

En liten tovad tomte fick jag också! Underbara alster som små händer har pysslat till!

Och så några böcker! Jag läser ganska mycket! Det är så roligt med nya böcker. Dom ligger redan på nattygsbordet! Jag ska bara avsluta den jag håller på med först! Sen, så!

Jag kom till min dotter frampå dagen och hade med mig mina bidrag till julbordet. Lille M-x studsade runt hela tiden och tyckte nog att det var väldigt långt till man fick öppna paket. Han hade nog ingen vidare aptit och tjattrade hela tiden. M-s var litet lugnare med på toppenhumör. Inte heller han hade lust att ägna tid åt mat när det fanns annat som drog. M-a var litet seg först, och frusen, men till Kalle Anka kändes det nog bra igen. Och tomten kom! Gissa om barnen var uppspelta!!! M-x tyckte samtidigt att det var läskigt, så han gömde sig bakom mamma. Jag kan ju bara säga att tomten är avslöjad! Efteråt konstaterade barnen att pappa måste ha dödat tomten för tomtens kläder låg i en säck i badrummet! 🙂

Vi tog en skinkmacka framåt kvällen. Inte heller då hade barnen tid att äta i någon större utsträckning. Nä, nu skulle alla julklappar testas! M-x fick sitt första dataspel. Som han har längtat efter det! Nu var han stor nog för ett eget dataspel! Alltså, vilken lycka!

Jag pratade med min dotter i Jakan och sonen i Sumpan också! Jag fick sms från barnbarn, som fått mobiltelefoner i julklapp. M-s, som också fått en telefon i julklapp, såg att jag fick sms från P i Jakan. Han ringde upp P direkt och pratade en stund! M-s och P gillar verkligen varandra! Dom är riktiga ”polare” kan man säga! Finns det något underbarare än att ha flera barn, ha ännu flera barnbarn och ha jättemysig kontakt med alla!

Strax efter skinkmackan på kvällen for jag hem till mitt. Det var tämligen öde ute på stan, men alla mina ljusslingor välkomnade mig hemma. Upploppet före jul gjorde att jag nu började slappna av litet. Jag hade tänkt mig att se ”Göta Kanal 3”, men lyckades sova på soffan igenom hela filmen! Jag lade mig att läsa i stället och somnade till slut. Jag tog sovmorgon idag, men det blev mest nackont av det. Kanske är det inte så bra med sovmorgon!

Det blåser idag, men solen skiner från en alldeles klar himmel! Det känns inte som om jag har så stora behov av att äta idag, men något litet ska jag ta. I övrigt ska jag ligga lågt och bara njuta!

Jag önskar er alla en riktigt god fortsättning!

Annonser

~ av Ingegerd på 25 december 2011.

2 svar to “God fortsättning till er alla!”

  1. Haha.. så roligt att dom hittade tomtekläderna på toan..
    Vilka fina julklappar du fått, den lila lampan är hur mysig som helst, passar ju dig perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: