Gula rosen


Jag köpte mig själv en gul ros lagom till Mors dag! Egentligen gillar jag inte gult överhuvud taget, men jag kan ju inte ha bara rosa och rött på balkongen. Så det blev en gul ros. Rosen hade en utslagen blomma och några knoppar. Rosenknoppar är ju så perfekta med alla sina kronblad i perfekt ordning.

När den gula rosen väl börjar slå ut blir blommorna bara fylligare och fylligare. Blommorna är så välfyllda och det syns ju inte på knoppen. Tänk vilket underverk detta är! Så otroligt vackert!

M-a har varit här tidigare i veckan och igår var det pojkarnas tur att ha en heldag med mormor. Dom ramlade in strax före halv åtta på morgonen. På förmiddagen gick vi igenom mina leksaker jag har här för somligt börjar bli väl använt och ingen leker med dom längre. Jag har under alla år haft en låda med småbilar, typ Match Toys, som har blivit mer och mer sönderskavda och massor med delar saknas. Nu är dom utsorterade och kommer att hamna i soporna. Babyleksakerna är också utrensade. Skulle det eventuellt bli fler barnbarn så köper jag nog något nytt!

Jag fixade ugnspannkaka till lunch och pojkarna satte i sig i stort sett hela. Jag fick en strimla och blev inte mätt. Nåja, jag får väl göra en större nästa gång. Det är ju trevligt när dom gillar maten. Det gick bra att ha glass på ugnspannkaka också. På eftermiddagen gick vi ut en sväng ner mot Storsjön. Här rinner några bäckar, som är intressanta att titta på. När vi kom hem igen fikade vi ute på gården och pojkarna gick runt och letade insekter med insektsburkar med förstoringsglas i. Fångsten blev inte särskilt stor.

När pojkarna gått hem började jag fundera på mitt jobb i tvättstugan jag hade beställt till idag. Men jag smög ner i tvättstugan och flyttade min ”plupp” till nästa vecka. Jag tyckte jag hade förtjänat en dag i lugn och ro idag. Idag ska jag återställa mitt hem med dammsugning och diverse småplock och bara ta det lugnt. Kanske blir det en sväng med kameran också.

Trevlig fredag!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 17 juni 2011.

Ett svar to “Gula rosen”

  1. Hahaha, lite kul, jag har nämligen också lite svårt för gult. Jag gillar i stort sett nästan alla färger beroende på var de sitter och vilken nyans. Men gult har jag himla svårt att få till att tycka om. MEN just rosor kan jag tycka är ok när de är gula!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: