Eget norrsken


Jag har eget norrsken! Jag blev faktiskt rätt imponerad! När jag satt upp mina två första våder, satte tillbaka det lilla bordet mot väggen och senare på kvällen tände lampan fick jag denna effekt på väggen. Detta är något som inte visade sig på den gamla tapeten, men jag är riktigt nöjd med detta. Nu måste jag fundera på vad jag hade tänkt sätta upp på denna väggsnutt. Det ska ju helst inte förta mitt eget norrsken, ett smycke i sig själv!

Idag blir det inte mycket gjort. Jag vaknade med otroligt ont i ryggen. Jag får röra mig försiktigt idag. Jag måste ut och handla litet grann. På eftermiddagen kommer barnbarnen hit för både läxläsning och mys eftersom mamma och pappa ska handla på egen hand. Barnbarnen ska äta middag här också. Det kommer att bli lagom rörigt utan att jag tapetserar.

Idag är det småregn och plusgrader redan på morgonen. Idag verkar det bli ”stora tö-dagen” här i Östersundstrakten och det gör absolut ingenting. Det känns bara skönt när den hårda isen blir vattendränkt och blir till slask i stället. Idag kommer det att töa undan ordentligt. Underbart!

Jag önskar er alla en trevlig vecka!

 

Annonser

~ av Ingegerd på 21 mars 2011.

Ett svar to “Eget norrsken”

  1. Fantastiskt fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: